Как да приемате Винстрол за покачване на маса и сила 💪

 

Поздрави за читателите на спортния ми блог 👋

 

Мускулестото тяло с малко количество мазнини е талон за красота. За постигането на такива резултати са необходими много години усилени тренировки. В съвременния свят има анаболни стероиди, които ще ви помогнат в тази материя. По този начин спестявате доста от времето и енергията си, като в замяна на това приемате различни препарати.

 

👉 Днес искам да поговорим за това как да приемате Винстрол (Станозолол).

 


 

 

Ще поговорим за това какво представлява лекарството, какви ефекти дава, ще разгледаме всички възможни комбинации от приложения, а също така ще ви разкажа за така наречената след стероидна терапия.

 

 

Винстрол (Станозолол) - Въведение 👀


Винстролът, известен още като станазолол, е орален и инжекционен анаболен стероид. Той е много популярен сред спортистите, които се представят на сцената на културизма. Основните му свойства включват изгарянето на мазнини и дават на тялото желаната мускулна еластичност.

 

👉 Това лекарство често се приема под формата на таблетки, така че е идеално за тези, които се страхуват от инжекции.

 

💢 Курсът със станазолол за маса помага да се постигнат желаните резултати, но всичко това е предмет само на всички правила, които сега ще обсъдим. 💢

 

 

1. Преди започване на курса се препоръчва да се намери опитен специализиран консултант. Използването на независима фармакология е много опасно нещо, особено в ръцете на неопитни спортисти.

 

Ето защо, за да постигнете добри резултати и да не осакатите тялото си - използвайте фармакологията под наблюдението на опитен човек.

 

 

2. Стерилни инжекции. Ако използвате станазолол под формата на ампули, важно е да изберете правилното място за съхранение - за предпочитане на тъмно и хладно място. По време на инжекциите е необходимо да се стерилизира мястото на инжектиране и самата игла.

 

 

3. За да се постигнат по-добри резултати, се препоръчва комбинирането на Винстрол с други анаболни стероиди. Ще говоря за това малко по-късно.

 

 

4. Преди да приемате анаболни стероиди, трябва да помислите добре. Стероидите не са шега, това е сериозно нещо, което в неопитни ръце може да доведе до смърт. Трябва да сте наясно защо смятате да ги приемате.

 

 

5. В никакъв случай не пропускайте терапията след цикъла със спортни добавки. Много хора смятат, че оралните стероиди - таблетките не изискват след стероидна терапия, но това е едно от най-често срещаните погрешни схващания. По време на курса тялото ви претърпява много натоварвания и промени, така че в края на курса трябва да му дадете възможност да се адаптира.

 

 

6. Правете си изследвания преди и след курса. Това е необходимо, за да се проследи общото състояние на организма.

 

 

7. Прочетете статията за опасностите от анаболни стероиди и отново помислете за необходимостта от употребата им, защото силна и мускулеста физика може да се изгради естествено, но в същото време за по-дълъг период от време.

 


 

 

След като споделих няколко ценни съвета, бих искал да говоря за ползите от Станазолола. 👍

 

Информация Станозолол - Винстрол

 

• Правилната употреба на Винстрол насърчава изгарянето на мазнини. Ако искате да постигнете максимален резултат, комбинирайте курса с правилно хранене, спортна диета и редовна физическа активност.

 

• Винстролът помага да се възстанови организма по-добре. Ако сте подложени на интензивна физическа активност, този анаболен стероид е точно това, от което се нуждаете.

 

• Той помага за увеличаване на силата. Бяха проведени многократни проучвания, в резултат на което спортисти, приемащи станазолол, подобриха показателите си за сила.

 

• Препаратът спомага за малко увеличение на сухата мускулна маса. Освен че помага за изгарянето на мазнините, винстролът позволява на тялото да придобие качествени мускули.

 

• Може да се използва като фет бърнър. В наши дни, за да направите тялото релефно и мускулесто, са ви необходими много пари за храна, както и за спортни добавки. Винстролът ще бъде отличен заместител на спортното хранене, в този случай изгарящо мазнините.

 


Как да приемате Винстрол солово

 

Съществува мнение, че пероралният Винстрол (в България го наричаме СТРОМБА) вреди на черния дроб. Ето защо често е възможно да намерите инжекционен винстрол в различните сайтове. Соловият курс трябва да продължи не повече от 6 - 8 седмици. 50 милиграма Станазолол е препоръчителната дневна доза.

 

Ако решите да закупите винстрол под формата на таблетки, тогава трябва да го приемате по 30 - 40 mg на ден. Продължителността на пероралния курс със стромба е 6 седмици.

 

 

С какво можете да комбинирате Винстрол - Стромба

 

Има няколко добри опции, с които можете да комбинирате Винстрол. Първият вариант е Сустанон заедно с Винстрол и Дианабол. Заедно тези анаболни стероиди ще помогнат за изграждането на мускули и изгарянето на мазнини.

 

Сустанон заедно с данабол или метан ще увеличат мускулната маса, а винстрола ще помогне да се отървете от мазнините.

Вторият вариант е Тестостерон пропионат + Винстрол. Краткият тестостеронов естер ще помогне за изграждането на мускули, а винстролът ще премахне телесните мазнини. Пост курсовата терапия в този случай трябва да продължи 3 седмици.

 

 

След стероидна терапия - Винстрол (Стромба)

 

Терапията след цикъл ще помогне за максимално доброто възстановяване на тялото. В този случай се препоръчва да се приема Кломифен Цитрат с дозировка от 1 таблетка в продължение на 14 дни.

 

По въпроса за приема на Станозолола преди или след хранене. Всички орални стероиди се препоръчват половин час преди хранене.

 

Ежедневният прием трябва да бъде разделен на 4 еднакви порции.

 

Скъпи приятели, нашата статия приключи. 🙇

 

Говорих за това какво е Винстрол, как да го приемате, какви предимства има, с кои други препарати може да се комбинира. Ако се интересувате от статии, свързани с фармакологията - оставете коментари.

 

 Късмет 👍


Няма коментари:

Публикуване на коментар