Как да приемате Winstrol (Винстрол) за провеждане на по-ефективни тренировки

 

Приветстваме всички читатели. В днешната статия ще говорим за спортната фармакология, тъй като големия спорт и стероидите вървят ръка за ръка. Ще разгледаме как се приема Винстрол в солов прием.

 

Това лекарство е стероид от анаболен тип. За пръв път то става известно през 1984 г., когато в съответните кръгове Станозололът все още се счита за лекарство, което не дава почти никакви резултати. 

 

Именно за него е писано в тогавашната „подземна“ литература. В интерес на истината обаче трябва да се отбележи, че това мнение до голяма степен противоречи на реалността, тъй като Winstrol се използва широко в спортните среди от онези времена.

 

 

 

Въпреки това, много по-късно, Винстролът става един от най-популярните стероиди сред спортистите. 

 

И именно Winstrol беше един от стероидите, който позволи на атлетите да постигнат онези удивителни резултати, които редовно постигаха: това лекарство не само спомагаше за невероятна издръжливост, но и даваше като резултат отлична мускулатура, която може би беше по-добра от тази на професионалните културисти.

 

 

Варянти на Винстрол (Орален и Инжекционен)


Горното, трябва да призная, още веднъж доказва ефективността на такъв стероид като винстрол (инжекционен станозолол), но просто трябва да го използвате правилно и стриктно да спазвате дозировката.

 

И освен това, не забравяйте, че Винстролът е бил и се предлага в две основни форми: първата е по-ефективна става дума за инжекционната форма. Именно тя се предпочита от повечето спортисти. Втората е перорален Винстрол (в България го наричаме "Стромба"), който е малко по-малко ефективен от инжекционния. Въпреки това има някои допълнителни функции, които го отличават от другите стероиди от този тип.

 

Работата е там, че в препарати като Нандролона, Параболана или Сустанона, самото тяхно активно вещество се разтваря във масло, а в случая на Винстрола - веществото се разтваря във вода, което позволява да бъде усвоено по-бързо, а ефектът му е по-продължителен, отколкото изброените по-горе стероиди на маслена основа. 

 

Това е причината винстрола под формата на инжекции да се въвежда в организма поне веднъж на всеки 2 дни, тоест относително често.

 

 

 

Понякога дозировките достигат 50 mg Winstrol дневно и тогава резултатите от употребата могат да бъдат по-забележими. Стероидите на водна основа се абсорбират по-дълго в тялото, но те също траят доста дълго.

 

Що се отнася до веществото, което действително действа в този стероид, това е широко известният Stanozolol, който е производно на дихидротестостерона.

Предимството на стероидния Winstrol може да се отдаде на факта, че той почти никога не се трансформира в естроген и не предизвиква задържане на течности в организма.

 

Благодарение на тези полезни свойства, Винстролът е идеален за спортисти, които активно участват в състезания по културизъм и ако правилно комбинирате Winstrol с редовна протеинова диета, мускулите ще бъдат по-изявени и еластични. 

 

Приемът обикновено се комбинира с използването на други стероиди, тъй като съдържанието на андрогенния компонент в него е доста малко и това може да доведе до увреждане на мускулната тъкан.

 

Как се приема Винстрол ?

Оптималната комбинация в началото на 2000-те години е била ежедневна комбинация от 50 mg Винстрол и 30 mg Финацет (найменоване на Параболан). Сега вместо Финацет се използва вин Тренболон. По отношение на дозировката на лекарствата, можем да кажем, че се предписва в зависимост от конкретното натоварване и нивото на постиженията на спортиста: обикновено се прилагат 50 милиграма Винстрол всеки ден или на всеки два дни, както и 76 mg (или 1 милилитър от вариянта Хекса) Параболан с честота веднъж на всеки 1 - 3 дни.


Единственият недостатък на тази комбинация от Winstrol Depot и Parabolan е възможният синергичен ефект.

 

Winstrol Depot може да се комбинира и със стероиди като Анавар, Мастерон и всякакав вид Тестостерон било то пропионат или енантат.

 

Поради факта, че Винстролът не натрупва течност в тялото, бързото увеличаване на мускулната маса при използването му е почти невъзможно, но мускулите се натрупват много бързо и резултатите практически не изчезват дори след приема на това лекарство.

 

Ако целта на приема на стероиди е изграждането на сила и телесно тегло, тогава Winstrol Depot се приема с 50 милиграма Анадрол (анаполон), Дека, Метан или някакъв вид бавен тестостерон.


Ежедневната комбинация от 50 милиграма Анаполон плюс седмична доза нандролон от 400 мг в крайна сметка ще постигне точно тези резултати, които са най-важни за спортистите, които са се посветили на силовия спорт.

 

Комбинацията от Winstrol и Primobolan или Winstrol Depot и Deca Durabolin е най-подходяща за тези, които тепърва започват да приемат стероиди или чиято възраст далеч не е ниска, тъй като тези комбинации не са толкова силни и практически няма странични ефекти от приема им.

 

Огромен плюс на Winstrol Depot се крие във факта, че този стероид няма голям андрогенен ефект, но позволява на жените да го използват, въпреки че в този случай дозировката не може да надвишава 50 mg седмично. Ако дозировката се удвои, ефектът вероятно е далеч от най-добрия - фактът за наличието на андрогени в женското тяло ще стане очевиден.

 

Поради това много спортисти жени използват Винстрол в доза от 50 милиграма два пъти седмично, въпреки че резултатът може да представлява риск от натрупване на андроген в организма и впоследствие - ефект от вирилизация.

 

И освен това, използването на Winstrol Depot често води до загрубяване на женските гласове. Независимо от това, много спортисти не се ограничават до посочената седмична доза Winstrol Depot, а именно дозиране до веднъж на всеки два дни.

 

  •  Страничните ефекти на това лекарство са мускулни крампи, високо кръвно налягане и главоболие и тези ефекти се проявяват в различна степен както при мъжете, така и при жените.

 

Но инжекционният Winstrol почти няма ефект върху чернодробната дейност - освен в случай на предозиране, тогава рискът се увеличава многократно. 

 

Като се има предвид, че Winstrol Depot се основава на водна основа, инжекциите му са малко по-болезнени от препаратите, които се разтварят във масло, а честите инжекции с Winstrol Depot образуват подутини в задните части, поради което спортистите предпочитат да правят инжекции в крайниците или раменете.

 

Но трябва да се има предвид, че инжекциите винстрол в определени мускули предизвикват ускорения им растеж. Това обаче не пречи на спортистите да използват лекарството, въпреки че мнозина, желаещи да избегнат страничен ефект, го приемат два пъти седмично в дози от  2 - 3 мл.

 

В заключение бих искал да добавя, че стероидите са една или друга химия, а природният спорт е преди всичко здраве, което не е неограничено и не бива да забравяте за него.

 

До скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар