Преглед на производителите на стероиди

След няколко години на редовна употреба на анаболни стероиди, ние се убедихме категорично в най-популярните производители на анаболни стероиди. Ето това е, което искаме да споделим с хората, които посещават този блог.
 
Надяваме се да помогнем на първо място, на начинаещите. Това са тези, които правят първите си стъпки в прилагането на химикали, защото често се губят в избора на конкретен производител. И нерядко грешат.
 
Уви ...
 
Считаме, че е необходимо да се отбележи, че всички описани по-долу, сме ги тествали и на практика. Съответно, тази информация е само от нашия личен опит. Въпреки, че някои от най-близките ни приятели напълно променят тази позиция, за да спечелят повече пари.
 
В тази статия ще опишем само оригинални препарати. Всичко, което се прави в съседна маза на леля и чичо е опасно за вашето здраве. Това е жалко защото до тях може да попаднете под път и над път. Винаги се застраховайте (макар, че е трудно) преди покупката на такива продукти: Купувайте си стероиди само от надежден търговец, който има своята репутация.
 
Между другото, някой ще каже, че в България има само фалшиви стероиди. Но това не е така! Обикновенно бутилките от 10 мл са най-често фалшифицираните и съдържат най-евтиният материал под прикритието на по-скъпи.
 
Например, вместо вътре да е примоболан или болденон то е тестостерон в много ниска концентрация. Или вместо туринабол е метандростенолон. Обикновенно тези фалшиви продукти са изпълнени с най-различни здравни проблеми.

Преглед на производствените фирми

Alpha Pharma (Индия) - много високо качество на всички продукти. Това се обяснява с официалната позиция на производителя. Вярно е, че и цената също не е впечатляваща в положителна посока. Но тук ще отбележим, че хубавите неща не могат да бъдат евтини. 10 от 10.

Galenika - Трябва да признаем, че сърбите са произвели страхотни интелигентни стероиди. Макар че имат малко продукти може да им се има доверите. 9 от 10.

ABURAIHAN (Иран) – доста стара фармацевтична компания, и винаги на необходимото ниво. Тестостерон Енантат - най-добрият (по наше мнение). 8 от 10.

Vermodje Moldova – много срещани продукти. Използвайте само техните таблетни варианти, защото инжекционите са много слаби. Опитът ни от Turinabol и stanazolol е много добър. За Молдовската фирма можем да дадем 8 от 10.

Balkan Pharma (Молдова) – кой не знае за Балкана? Постоянно добро качество на продукция. Говори се, че те генерират най-голям оборот от всички фармацевтични компании. Може да разчитате на всички техни продукти. 8 от 10

PHARMAKOM LABS (Молдова) - не е лош вариант, трудно посредствен, така да се каже. Въпреки това, техният Дростанолон пропионат (Masteron), не ни хареса. Но анастрозола е един от най-мощните. Таблетния вариянт е много добър. 7 от 10.

Golden Dragon (Китай) - добри китайски продукти. Няма да лъжа, че сме опитвали всичко. Но това, което сме взимали работи добре. Инжекционната им форма е с изключително меко масло (няма болка при инжектиране). 7 от 10.

SP LABS (Молдова) - трябва да бъдем честни, че наистина се очаровахме от техния тестостерон, нандролон и болденон. Тренболонът им е много слаб или се прави по различна технология на производство - не знаем. Но това не променя факта. 6 от 10.

BRITISH DRAGON (Тайланд / Малайзия) – стероиди на добро ниво. Днес (от достоверни източници), разбрахме, че оригинала може да получите само в Русия или Украйна. Съветвам ви да се въздържате от покупки.

Malay Tiger (Малайзия) – Честно казано не сме вярвали, че в България може да се намери толкова голямо качество на продукти. За всеки техен продукт можем да кажем, че работи. За тях можем да дадем 10 от 10


NORMA HELLAS, ORGANON, SHERING, BAYER, DESMA - дългогодишни реномирани фирми. Ако имате точна информация за оригиналност - взимайте без съмнение. Пак подчертаваме разчитайте само на доверен човек за да получите оригиналните аптечни продукти. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар