Тренболон

Trenbolone, в действителност, е производно на нандролон, но свойствата и ефектите на тези две лекарства са много по-различни. Това се дължи на една причина - присъствието на 5-а редуктаза, като част от нандролон, което прави нандролон по-слаб стероид в сравнение с тренболон.

 

 Trenbolone е един от веригата на няколко лекарства, при които са били направени промени в пръстените Б и В. Поради това, този стероид на практика не подлежи ароматизатор, но е надарен и с двете дейности естрогенна и прогестогенна.

 
Тук обаче учените допускат малка грешка, за която можем да поспортим, защото прогестогенната активност на тренболон не е доказана. В някои експерименти, стероида показва, а в други не.
 
Във всеки случай, регистрираната прогестогенна активност на тренболон винаги е била на границата в индекса "много слаба", и следователно нежеланите лекарствени реакции, причинени от присъствието и се наблюдават.


Тренболон днес е може би най-мощният анаболен стероид. Той е много подобен на ефекта от тестостерон и нандролон, тези лекарства помагат за активиране на активността на мускулните клетки и повишават нивото на IGF-1.
 
Въпреки това, този анаболен стероид има един недостатък - високата цена на лекарството. Въпреки това, специалистите не препоръчват изграждането на един цикъл да е само от тренболон, защото общите параметри в процеса на изграждането на мускулите изискват и повишен тестостерон.
 
Между другото в медицинската и ветеринарната практика за изграждане на мускули най-често се използва комбинацията от тренболон и естрадиол. Индивидуалните свойства и особено въздействието на стероида всъщност го прави перфектният комбинатор за употреба с всякакви други стероидни лекарства.
 
Както казахме, лекарството не ароматизира, и следователно натрупването на течности в организма е сведено до минимум, това му позволява ефективно да се комбинира както с тестостерон така и с нандролон.
 
Тренболон не само е наричан най-силният стероид, но също така и най-често фалшифицирания. Малко вероятно е, че в пазарната фармакологията, както и в страните от европейския съюз или в чужбина да има толкова често фалшифициран медикамент.
 
В най-добрия случай тези фалшификати са по-евтини и са имитация на друг продукт с по-ниска концентрация на активната съставка. В най-лошия – в лекарството са премесени други смеси, което го прави не само болезнен за инжектиране, но често и опасен за живота и здравето на спортиста.

Тренболон Ацетат

Тренболон ацетат е медикамент, използван изключително много във ветеринарната медицина. Той се продава под търговската марка Finapliks и Finaject.
 
Но днес тези две лекарства се издават само в Мексико и само за собствения им пазар. Причината беше лошото качество на двете лекарства и наличието на по-ефективни аналози на пазара. Този стероид най-често се намира на черния пазар, и за каквито и да е било гаранции за надеждност или за спазването на правилата за производство, няма да говорим.
 
Това обаче не трябва да притеснява спортистите, защото съществуват фармацевтични компании, който произвеждат добри медикаменти, на който наистина човек може да се довери.
 
 


По-късно, на пазара излезе друг фармацевтичен препарат на основата на тренболон ацетат – Параболан на таблетки. В действителност това е първото перорално лекарство на базата на тренболон ацетат.
 
Препоръките за употреба на Parabolan варират от източника до източник, нашето мнение е, че средната доза на лекарството не трябва да излиза извън границите на 100 - 125 мг дневно или 4-5 таблетки дневно. Trenbolone Acetate има по-кратка страничната верига, която има малък полуживот от около 1-2 дни.
 
Въпреки това, както казахме, най-добрият вариант би бил използването на Parabolan всеки ден, така че да бъде в състояние да се подобри значително бионаличността му. Оралният параболан не може да се нарече много добър, защото е много по-малко ефективен, отколкото неговите колеги инжекциони, но въпреки това Parabolan таблетки се радва на голяма популярност сред спортистите.
 
 
Първият тренболон, който излезе на пазара беше проектиран от British Dragon Trenbolone Pharmaseutisals. Според самите производители е произведен за употреба само във ветеринарната медицина. Въпреки това, без всички да знаят за свойства на тренболон ацетат, почти веднага този продукт имигрира към пазарните лекарства за бодибилдинг.
 
Тренболон ацетат се произвежда в бутилки от 10 мл и съдържа точно 100 милиграма в един милилитър от активната съставка. Вторият лекарството, което се качи на пазара беше Trenabolom отново производство на British Dragon Великобритания.
 
Може би основната разлика се крие в неговата опаковка, произведен в бутилки от 10 мл и в 1 милилитър съдържа не 100 а 75mg тренболон. Тук, производителят директно освободи лекарството до пазара и аптеките за спортисти. Все пак, това не означава, че лекарството не може да се използва във ветеринарната медицина.
 
Средната дневна доза е около 50-100мг. Най-често дозата е 50 мг от лекарството поставена на всеки два дни. Препоръчително е стероидът да се използва на дневна база.

Тренболон Хексахидробензилкарбонат

За този стероид може да се каже, че е по големия брат на тренболон ацетат. Тренболон Хекса или Параболан – е запазена марка на една-единствена компания в света - френската Negmа, която много отавна спря продукта от производство.
 
Въпреки това, почти веднага след спирането на оригинала, на пазара се пуснаха много едентични фалшификати. Те бяха много и с много високо качество, бяха копирани всички детайли от оригиналната опаковка с идентичен и оригинален флакон.
 
Все пак, не всичко е толкова добре, когато става въпрос за съдържанието в самия флакон. В повечето случаи, във флакона слагат оцветен тестостерон. По отношение на опаковката на лекарството, се произвеждаше под формата на 1 мл ампули, където в един милилитър имаше 75 mg от активната съставка.
 
За това бъдете внимателни при избора на лекарство на базата на тренболон, защото дори и днес на пазара е пълно с фалшиви продукти от този тип.

Между другото, на нашата интернет страница можете лесно да направите поръчка на тренболон.

Няма коментари:

Публикуване на коментар