Всичко за Мастеролон - ПровиронДействащо химично вещество: Мастеролон (mesterolone) Търговското наименование:

Proviron (Proviron); Таблетки по 25 мг; Shering, Германия, Испания, Белгия.
Proviron - синтетичен оралнодействащ андроген притежаващ анаболни качества. В традиционната медицина Proviron се използва за лечение от липсата на мъжки полови хормони.


Proviron - правилният избор.

Много спортисти го използват в края на стероиден цикъл за повишаване на намаленото производство на тестостерон. Proviron не оказва влияние върху собственото производство на тестостерон, но, както е посочено по-горе, смекчава или елиминира смущенията, причинени от дефицит на тестостерон.
 
По-специално, поради липсата на нарушения на тестостерон , също така да не се появи потентност, когато сте спрели приема на стероиди, или по-точно безплодие, което се изразява в намален брой сперматозоиди.

Ето защо, Proviron вдига намаления сексуален интерес и потентност е възможна по време, или след прекратяване на стероидния цикъл. Но сила и маса от този стероид не може да очаквате. За тази цел има специални препарати (HCG, кломид и Teslac).
 
Ето защо, мнозина избягват Proviron и правят тази огромна грешка като :  (Daniel Duchaine, "Underground Steroid, Vol 2.": "Аз не виждам ползата от Proviron, когато става въпрос за спортни постижения"). Ние ще кажем че провирон е значително полезен и е антагонист на естрогена, който предотвратява ароматизирането от стероиди.

За разлика от анти естрогена Nolvadex, който блокира естрогените рецептори, Proviron инхибира ароматизирането на самите стероиди. Това предотвратява гинекомастия и прекомерно задържане на вода.
 
Тъй като Proviron силно потиска появата на естроген, когато се използва Нолвадекс и се спре прекономерно ще получите обратен ефект, затова можем да кажем, че Proviron разкъсва болеста (ароматизатор) до корени, докато Nolvadex се бори само със симптомите. Атлети - трябва да предпочитат Proviron пред Nolvadex.

С Proviron спортистът също така може да получи твърдост в мускулите, тъй като нивото на андроген се увеличава и концентрацията на естроген се поддържа ниска. Това е особено очевидно в подготовката за шампионата в комбинация с диета.
 
Жени спортисти, естествено имат по-високи нива на естроген и често се прибягват към стероида Proviron, който проявява повишена плътност на мускулите. Преди професионалните културисти (когато почиват от стероиден цикъл) приемаха всеки ден Провирон в продължение на няколко месеца в доза 25 мг, т.е. една таблетка на ден, понякога и в продължение на една година.

Днес много атлети и от двата пола използват Кленбутерол, защото не предизвиква явления на вирилизация, които са възможни с Proviron. Тъй като Proviron е много ефективен е достатъчна доа от 50 мг на ден. Това означава, че спортистът поглъща една 25 мг таблетка сутрин а другата преди лягане.
 
Ако се комбинира Proviron с Nolvadex (Proviron 50 мг на ден и 20 мг на ден Nolvadex), тогава естрогените са напълно потиснати. Дори по-добри резултати се постигат от тази схема Proviron 50 мг на ден и 500 - Teslac 1000 мг на ден. Тъй като Teslac е изключително скъпо лекарство, поръчка на провирон  е много по-лесна, повечето спортисти дори не знаят за тази комбинация.

Особенности при прием на Proviron

Страничните ефекти от лекарството при 2 - 3 таблетки несъществуват, така че Proviron в комбинация със стероиден цикъл може да се използва сравнително безопасно под няколко седмици. Proviron се понася много добре от черния дроб.
 
Спортисти, които са свикнали да работят под мотото "колкото повече – толкова повече", с приемането на Proviron по тази схема могат да причинят нещо парадоксално.
 
Инструкциите за употреба на фармацевтична компания Vistimon "Yenafarm" пише: "При високи дози може да доведе до забавяне на тялото от електролити и вода, и като резултат на това да се получи оток." Тези, които ежедневно приемат не повече от 2-4 таблетки не могат да се притеснявате за това.

Може би най-честата нежелана реакция на на провирона, че маркира сексуалната супер стимулация в някои случаи или удължена ерекция на пениса. Тъй като това състояние е болезнено и може да доведе до видове щети, тогава се намаля дозата или дори се спира от употреба.
 
Жени спортисти трябва да ползват Proviron с повишено внимание. Съветваме жените да не приемат повече от една таблетка на всеки два дни. Колкото е по-висока дозата и продължителността на цикъла се увеличава риска от вирилизация.
 
Жени спортисти, които нямат проблеми с Proviron постигнат добри резултати, като Proviron 25 мг на ден и 20 мг на ден Nolvadex  отзивите казват, че в комбинация с диета се ускорява изгарянето на мазнините и бързото втвърдяване на мускулите.


Купуване на Proviron не е трудно: изборът е огромен, и винаги има оферта. По този начин, германския Proviron – който е в малки стъклени бутилки, испански - в блистер. И все пак, всички Провирони са напечатани в една степен > AH, около която се задвижва шестоъгълник. Към днешна дата, няма ментета все още.
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар