АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ ПО ВРЕМЕ НА СТЕРОИДЕН ЦИКЪЛ С АНАБОЛНИ СТЕРОИДИРедовно получаваме съобщения на нашият емайл за проблемите на нашите клиенти във връзка „Мога ли да приемам алкохол и цигари по време на стероиден цикъл” това доста се задълбочи и решихме да напишем една статия по тази тематика. 
 
От само себе си се разбира, че употребата на алкохол или тютюн, използвани ЧЕСТО по време на цикъл е сериозна вреда за вашето здраве.Вие сте наясно, че стероидите също имат неприятни и досадни ефекти, ако не сте внимателни по време цикъла.

АЛКОХОЛ

Първо трябва да знаете, че алкохолът се елиминира главно чрез черния дроб. До 10% от алкохола се отстранява чрез белите дробове, бъбреците и кожата.Отстраняването от черния дроб води до натрупване на мастни киселини в него. 
 
Алкохолът съдържа 7,1 килокалории на грам. Те насърчават увеличаване на теглото, но се считат за празни калории, защото те съдържат само много малки количества хранителни вещества.Ликьори и десертни вина съдържат значително повече въглехидрати, отколкото вино или бира. Когато пиете алкохол по време на хранене, тялото изхвърля по бързо алкохола. Образуването на мастни депозити се подобрява.
 
Пиенето на алкохол, така се увеличава рискът от надаване на мазнини. Алкохолът променя фазите на спокойния сън. Действайки по основни физиологични функции като регулиране на температурата на тялото и дишането. Така че, когато знаете как да се предотврати всичко това и да се защитите от всички тези аспекти по време на вашия стероиден цикъл, би било жалко, ако оставите всичките си усилия навятара.

ТЮТЮН


В допълнение към риска от рак, можем да добавим, още инфаркт, инсулт и много други заболявания. Както и употребата на тютюн може да предизвика значително намаляване на ерекцията при мъжете. 
 
Тютюнева доза и естроген е значително увеличение на риска от сърдечно-съдови събития.Тютюнът има негативен ефект върху кръвните доставки.В допълнение, на сдружението тютюн и алкохол се увеличава риска от развитие на някои видове рак. Затова се препоръчва да не се консумират алкохол и тютюн в ежедневието; още по зле ако има стероидни медикаменти в вашето тяло. В момента имаме само едно здраве.
 
По-добре е да го запазим.Въпреки това, аз ще завърша с един малък трик:Има събития, които не можем да избегнем и или изкушението да се пие е много голямо (сватба, рожден ден или друг ...). Много културисти "се подготвят" за тази цел, така че черният им дроб да не се увреди и приемат samarin140 седмицата преди началото на събитието и на следващата седмица отново.

Консумирайте с мярка!

Няма коментари:

Публикуване на коментар