Стромба - Винстрол най-правилният избор за начинаещите както и при напредналите


Напредналите спортисти,които искат да придобият значителна сила и маса често съчетават Винстрол с Дианабол, Анадрол, всякакъв вид тестостерони или направо Сустанон.

 

С комбинацията от 50 мг Анадрол дневно и 50 мг "Винстрол" (Winstrol) на ден и 400 мг Нандролон Деканонат на можете да спечелите огромно количество мускулна маса. По начинаещите спортисти могат да съчетаят стромба с примоболан. Тази комбинация е напълно безобидна която няма до доведе никога до странични ефекти или генекомастия.


Станозолол главно е стероид, които има утносителен андрогенен ефект но той може да се наблиядава само при жените при дози над 50мг на ден. Много често и жените припарват до станозолол но в много малки дози. Приемат го два пъти в седмицата, защото може да се появи нежелано натрупване на андрогени в женското тяло, които могат да доведат до промяна на гласа и др.


И все пак една доза от 50 мг Winstrol Depot на всеки трети ден е много добра комбинация за жените. Други не-андрогенни странични ефекти могат да се появят като главоболие, мускулни крампи, във показателите на HDL и LDL, също така и високо кръвно налягане може да се появи както при мъжете така и при жените.

 

Възможност за увреждане на черния дроб от стромба  е много малка, но при големи дози могат да се увеличат стойностите в черния дроб. Винстрол депот се разтваря във вода и обикновенно е малко болезнено когато се поставя но не е болка за умиране.

Няма коментари:

Публикуване на коментар